Alles over feedback

Een beetje vreemd, maar wel lekker

Door René Dings op 6 oktober 2015  |  project

Of het nu om jou, je team of je organisatie gaat, het op een effectieve manier vragen, geven en ontvangen van feedback laat je nieuwe dingen ontdekken en jou en anderen groeien. Een keer per jaar is er een dag lang extra aandacht voor het onderwerp 'feedback' en dat is 6 oktober.

Alles over feedback

De afgelopen weken ontwikkelde Tremani daarom de website Alles over feedback, in opdracht van Feedback Training & Consulting. Doel van de website is onder andere om feedback, als middel om samen mooie doelen te realiseren, nog meer op de kaart te zetten. Op de website staat natuurlijk informatie over de jaarlijkse Dag voor feedback, maar ook over andere initiatieven die met feedback te maken hebben. Je kunt er inspirerende artikelen lezen die met feedback te maken hebben en in de Kennisbank vind je een beschrijving van allerlei begrippen die met feedback te maken hebben. 

Tremani ontwikkelde de website in korte tijd, op basis van een concept van W/Creatie. We hebben de website gebouwd op basis van het Wabbit contentmanagementsysteem. De komende weken zal de website nog verder worden uitgebreid. Natuurlijk staan we open voor je feedback; die nemen we dan mee bij de uitbreiding van de website.

Bekijk de website op www.allesoverfeedback.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief