Besluitvormings-app voor Global Parliament of Mayors

Discussies, surveys en besluiten vastleggen in één handige app.

Door Luuk Platschorre op 9 september 2016  |  project

In het weekend van 10 september kwamen de burgemeesters van meer dan 75 steden wereldwijd samen in Den Haag om een nieuw platform te lanceren waarin zij wereldwijde uitdagingen willen aangaan: het Global Parliament of Mayors. In opdracht van Datafront heeft Tremani samen met Socioneers een beslissings-app gemaakt die door de burgemeesters en hun staf zal worden gebruikt om besluitvorming te ondersteunen.

Besluitvormings-app voor Global Parliament of Mayors

De Mayors-App maakt het de gebruikers mogelijk om plenair of in kleinere groepen discussies te voeren via een forum, surveys te houden met de ingebouwde survey-generator en de uiteindelijke besluiten vast te leggen in een of meerdere documenten waaraan gezamenlijk kan worden gewerkt. 

De gebruikers kunnen zo eenvoudig samenwerken en snel tot de juiste formuleringen komen, met gebruikmaking van handige hulpmiddelen om stemmen en meningen te peilen. 

Tremani heeft het hele platform in zeer korte tijd kunnen ontwikkelen en implementeren, zodat het Global Parliament of Mayors nu de primeur heeft hiermee te gaan werken. Na hun bijeenkomst kunnen zij overigens via deze app wereldwijd nog steeds samenwerken aan de belangrijkste thema's van deze tijd! Zo ontstaat een effectief communicatieplatform waar zeer gericht en gebruiksvriendelijk samen aan besluitvorming kan worden gewerkt.

De App is uiteraard voor intern gebruik, dus tenzij u burgemeester bent van een wereldwijd toonaangevende en deelnemende stad, kunt u waarschijnlijk niet inloggen op de Mayors-App. Maar een kijkje nemen kan natuurlijk geen kwaad ...

 

Het systeem is gerealiseerd door het samenwerkingsverband SocioneersGroup, waarnaast Tremani onder meer Datafront en de Socioneers deel van uitmaken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by