BREEAM-introductie op de Dag van de Duurzaamheid

Op 9 september 2009  |  nieuws

Tremani ontwikkelde de Assessmenttool BREEAM-NL voor de Dutch Green Building Council. Op negen september, de Dag van de Duurzaamheid, is deze webapplicatie geïntroduceerd.

BREEAM-NL Nieuwbouw is het eerste - voor de Nederlandse markt geldende - duurzaamheidskeurmerk voor nieuwbouw dat internationaal meetelt. Tremani ontwikkelde in recordtempo en binnen het budget een online applicatie voor het beoordelen van gebouwen op duurzaamheid. Experts kunnen hier eenvoudig een complete lijst met beoordelingscriteria invullen, waarna assessors de geleverde antwoorden en aangevoerde bewijslast beoordelen op geldigheid. De applicatie rekent op basis hiervan de duurzaamheidsscore voor het gebouw uit. Vanuit de webapplicatie kunnen tot slot rapportages en het BREEAM-NL-certificaat gegenereerd worden.

Speciale aandacht is gegaan naar een heldere en overzichtelijke interface, die de veelheid aan informatie toegankelijk weergeeft. Alle verschillende beoordelingen en de verschillende gebruikersrollen komen overzichtelijk tot hun recht.

 

Link:
BREEAM-NL website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief