BureauTaal

Een frisse website in eenvoudig Nederlands

Door RenĂ© Dings op 16 april 2015  |  project

BureauTaal is een bureau voor eenvoudig Nederlands. BureauTaal maakt communicatie begrijpelijk door teksten te schrijven in eenvoudig Nederlands en door anderen te helpen om dat zelf te doen. Tremani maakte een nieuwe website voor ze.

BureauTaal

Al vanaf de oprichting van BureauTaal in 2002 mag Tremani de websites en andere online toepassingen ontwikkelen. Dat vinden we fijn, want we herkennen ons erg in de visie van BureauTaal. Net als zij denken wij in onze projecten altijd vanuit de eindgebruiker, en ook wij zorgen altijd graag dat informatie op een heldere en toegankelijke manier wordt gecommuniceerd. Ook deze keer hebben we dus weer met veel plezier meegedacht over de opzet van een nieuwe website.

De nieuwe website geeft uitgebreide informatie over BureauTaal en eenvoudig Nederlands: over de diensten waarmee men klanten helpt bij hun communicatie, over de online tools die klanten kunnen helpen als ze zelf met teksten in eenvoudig Nederlands aan de slag willen, over de teksten die ze schrijven en de trainingen die ze geven, en over de enthousiaste professionals van BureauTaal bij wie 'eenvoudig Nederlands' in het bloed zit. En dat alles in een frisse, moderne uitstraling die een tikkeltje eigenzinnig is. Een leuke gimmick is het onderdeel waar je voorbeelden kunt bekijken van teksten in 'moeilijk Nederlands' en kunt zien wat het effect is als je diezelfde tekst in eenvoudig Nederlands schrijft.

Bekijk de website op www.bureautaal.nl

Nieuwe website BureauTaal

Nieuwe website BureauTaal

Meld u aan voor onze nieuwsbrief