Campagnewebsite voor Casimir

Op 19 september 2012  |  project

In Casimir Researchschool werken de TU Delft en de Universiteit Leiden samen aan hoogwaardige, interdisciplinaire natuurkundige opleidingen. Ze zijn altijd op zoek naar internationaal toptalent. Tremani heeft voor de Researchschool een campagnewebsite ontwikkeld om jonge toponderzoekers te werven voor een PhD- of MSc-opleiding bij Casimir.

Campagnewebsite voor Casimir

casimir5_1.jpg
De website is sterk wervend, en specifiek toegesneden op de internationale doelgroep. Met testimonials, heldere uitleg en goede praktische informatie hebben we een bijzonder efficiënte pagina ontwikkeld die ook visueel zeer aantrekkelijk is. Door gebruik te maken van de nieuwste HMTL5-technieken is alle informatie op één pagina samengebracht, waarbij alle onderwerpen nog steeds helder en overzichtelijk te vinden zijn. Doorverwijzingen en nadere info zijn steeds goed zichtbaar, evenals de mogelijkheden om je direct aan te melden.

casimir6_2.jpgOp de website van de researchschool zelf is een interactieve banner geplaatst die ook reguliere bezoekers attendeert op de actie. En op de campagnewebsite is als leuke trekker een 'Guestimator' aanwezig: een door Tremani ontwikkelde quiz waarin slimme kandidaten hun rekenkunde, schattingsvermogen en logisch vernuft kunnen laten zien.

casimir3.jpg 

Links:
Join our footsteps website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief