De Grote Ansichtkaartenwedstrijd

Op vakantie? Stuur een kaartje!

Door René Dings op 24 juni 2015  |  nieuws

"Prettige vakantie, en stuur een kaartje... liefst zo lelijk mogelijk!" Dat is de eenvoudige opdracht van onze Grote Ansichtkaartenwedstrijd. Stuur ook een kaartje vanuit je vakantieadres en maak kans op mooie prijzen.

De Grote Ansichtkaartenwedstrijd

Een ansichtkaartenwedstrijd?

Tja, dat is een beetje historisch zo gegroeid. We vinden het altijd een leuke verrassing om een ansichtkaart bij de post te vinden, dus we vragen al jarenlang aan mensen die op vakantie gaan om ons een kaartje te sturen. Hoe meer kaartjes we krijgen, hoe meer het opvalt dat er eigenlijk best lelijke ansichtkaarten te koop zijn. En zo werd dat de uitdaging: wie stuurt het lelijkste kaartje? Vorig jaar hebben we daar voor het eerst een wedstrijd van gemaakt.

Wat is lelijk?

Dat is natuurlijk voor iedereen anders. De een vindt een ansichtkaart al lekker fout als er kleine kinderen in klederdracht op staan met een vis in de hand, de ander vindt het ontzettend kitsch als er schattige puppy's op staan, een derde vindt de klassieke in elkaar gemozaïekte fotocollages té camp en een vierde wordt gek van altijd weer die vette ondergaande zonnen. Natuurlijk is het ook lelijk als een kaart overduidelijk in Photoshop is bewerkt, met neppe wolkenluchten, ontbrekende schaduwen, foute reflecties, kleurverloopjes die pijn doen aan je ogen, en als bonus natuurlijk altijd weer een fraaie regenboog op een ongelooflijke plek. Van die dingen.

Doe je mee?

De opdracht is dus simpel: "Prettige vakantie, en stuur een kaartje... liefst zo lelijk mogelijk!" Pluk op je vakantiebestemming een lelijke ansichtkaart uit het kaartenrek en stuur die naar:

Tremani
Postbus 321
2600 AH Delft

We zijn benieuwd waar jullie allemaal mee komen. Aan het eind van het jaar zullen we tijdens onze Sinterklaasborrel de winnaar bekendmaken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by