Doe mee aan de Tremani Trainers Trofee

Tremani speelt spelletjes! Speel je mee?

Door René Dings op 31 juli 2014  |  nieuws

Tremani organiseert ieder jaar de Tremani Trainers Trofee, een online voetbalspel dat wordt georganiseerd voor klanten, relaties, familie, vrienden en bekenden. Binnenkort begint er weer een nieuw seizoen - en jij kunt meedoen!

Tremani Trainers Trofee 

De deelnemers van de Tremani Trainers Trofee stellen allemaal een eigen team samen. Ieder team bevat elf spelers die ook in de eredivisie spelen. En als de spelers uit je team het goed doen in de eredivisie, dan krijg jij daar met jouw team punten voor. Simpel eigenlijk.

De website van de Tremani Trainers Trofee is een mooi voorbeeld van een internetapplicatie die op maat door Tremani is ontwikkeld. Deelnemers kunnen zelf inloggen om wijzigingen in hun team door te voeren. En als op zondagavond de voetbaluitslagen bekend zijn, worden alle standen automatisch bijgewerkt. Het maakt dus eigenlijk niet uit of er tien mensen meedoen of tienduizend.

Wil je meedoen?

Ben je ook Vriend van Tremani en lijkt het je leuk om dit seizoen mee te doen aan de Tremani Trainers Trofee? Stuur dan even een e-mailtje naar meedoen@trainerstrofee.nl. We maken dan een account voor je aan, en dan kun je meteen beginnen met het samenstellen van je team.

 

Bekijk de website van de Tremani Trainers Trofee

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by