Een digitaal jaaroverzicht voor Reos

Een mini-website binnen de corporate website

Door Margit Ouwehand op 26 mei 2016  |  project

Reos geeft al jaren een jaaroverzicht uit op papier, maar dit jaar wordt het jaaroverzicht voor het eerst online aangeboden. Tremani ontwikkelde het online jaaroverzicht als onderdeel van de website die we eind vorig jaar voor Reos hebben gemaakt. De belangrijkste argumenten van Reos om het jaaroverzicht over 2015 digitaal te maken, waren deelbaarheid, meetbaarheid en kostenbesparing. 

Een digitaal jaaroverzicht voor Reos

In het jaaroverzicht gaat Reos uitvoerig in op zorgthema's en de resultaten die het afgelopen jaar zijn geboekt door zorgprofessionals in verbetering van de samenwerking in de sector zorg en welzijn.

Tremani bouwde het jaaroverzicht als een minisite binnen de corporate website van Reos. Voor het jaarbericht hebben we een nieuwe layout gemaakt, die natuurlijk aansluit bij de huisstijl zoals we die ook in de corporate website hebben toegepast. Bezoekers kunnen de artikelen via sociale media delen en ze hebben de mogelijkheid om onder elk artikel een reactie te plaatsen. In Google Analytics hebben wij samen met Reos een aantal doelen ingesteld, waardoor zij exact kunnen zien hoe vaak een specifiek artikel is gelezen en gedeeld. Het jaaroverzicht wordt, net als de website, door Reos zelf onderhouden met behulp van ons Wabbit CMS. Volgend jaar kan het jaaroverzicht opnieuw gevuld worden met nieuwe content over het jaar 2016, wat uiteraard een hoop tijd en kosten zal schelen.

Reos is erg tevreden met het resultaat en heeft veel positieve reacties gekregen op de vormgeving van het nieuwe digitale jaaroverzicht 2015. Het jaaroverzicht is volgens de bezoekers fris en aantrekkelijk om te lezen. Het jaaroverzicht is volledig responsive gemaakt, wat voor optimale weergave en gebruiksgemak  zorgt op desktop, tablet en mobiele telefoon.

Nieuwsgierig naar deze mooie online oplossing? Kijk dan op: www.reos.nl/jaaroverzicht2015

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by