Een nieuwe website voor ArtEnergy

Inspiratie, begeleiding en actie voor duurzame energie

Door Luuk Platschorre op 10 april 2015  |  project

Een innovatiemanager in hart en nieren: Aart de Geus van ArtEnergy geeft al ruim 30 jaar vorm aan technische innovaties voor de bebouwde omgeving. Hij pleit en geeft vorm aan duurzame energie en energiebesparing die een belangrijke bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving.

Een nieuwe website voor ArtEnergy

Aan ons de dankbare taak om hem "from scratch" te helpen om zichzelf zowel offline als online te presenteren. Van complete huisstijl tot aan de website. Met een mooi resultaat.

De website heeft vooral een informatief karakter, waarin hij zichzelf goed kan presenteren en zal bijdragen aan het binnenhalen van nieuwe, mooie projecten die zullen leiden tot een duurzamere samenleving. De vormgeving is fris en helemaal van deze tijd, met in de header een leuke animatie. De website is tweetalig uitgevoerd, in het Nederlands en in het Engels.  Aart kan de inhoud van de website eenvoudig beheren in ons eigen cms-systeem Wabbit. De site is volledig responsive opgebouwd zodat alles op desktop, tablet en mobiel mooi wordt gepresenteerd.

Deze duurzame website is klaar voor de toekomst!

Bekijk de website op www.artenergy.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief