Een nieuwe website voor Beacon

Innovation delivered

Door Luuk Platschorre op 21 november 2014  |  project

Innovaties tot leven brengen, dat is waar Beacon voor staat. Het team van innovatiemanagers heeft kennis van zaken, een hart voor vernieuwing en de kracht om van innovaties een succes te maken, van start tot introductie in de markt.

Een nieuwe website voor Beacon

We ontwikkelden voor Beacon een frisse en gebruiksvriendelijke website. Dat moest in relatief korte tijd, want Beacon wilde de nieuwe website graag tijdens het feest voor het 10-jarig jubileum presenteren. En dat is gelukt. Het bijzondere aan dit traject was de samenwerking met Beacon, met tekstschrijver Mauk van der Woude en fotograaf Rogier Chang, en de centrale adviserende rol wij hierin konden vervullen.

 

 

De nieuwe website vertelt duidelijk over de visie van Beacon en haar diensten. De headerfoto's en de teampagina geven de website een persoonlijke touch. Ook is er een bedrijfsblog, waar de managers kunnen bloggen over hun ervaringen en hun werkgebied. De website is opgebouwd met ons eigen Wabbit-cms en is helemaal responsive opgebouwd, dus representatief op desktop, tablet en mobiel.

Bekijk de website op www.beacon.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief