Een nieuwe website voor Bureau ICE

Op 28 januari 2011  |  project

Bureau ICE is specialist in het ontwikkelen van testen, toetsen en examens. Tremani ontwikkelde een compleet nieuwe website waar het bedrijf zichzelf uitgebreid presenteert.

We werken al vele jaren met veel plezier samen met Bureau ICE. Behalve dat we een aantal online toetsproducten voor Bureau ICE hebben ontwikkeld, hebben we in het verleden ook al eens een website voor ze ontwikkeld. Maar dat was al weer een flinke tijd geleden. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en vorig is er ook een nieuwe huisstijl in gebruik genomen. Reden genoeg om ook te zorgen voor een nieuwe website.

De nieuwe website biedt informatie over de producten en diensten van Bureau ICE en de werkterreinen waarop men actief is. De informatie is bijzonder uitgebreid, maar toch is de website erg overzichtelijk. Bezoekers kunnen zo gemakkelijk de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Op de homepage kan de bezoeker bijvoorbeeld direct doorklikken naar de specialismen of werkterreinen die voor hem of haar relevant zijn. Door de informatie op een slimme manier aan elkaar te koppelen, kun je als bezoeker ook altijd gemakkelijk doorklikken naar relevante informatie op andere pagina's. Zo kun je op veel pagina's eenvoudig doorklikken naar nieuwsberichten of recent uitgevoerde projecten die aansluiten bij de informatie die je op die pagina leest.

De website kan gemakkelijk up-to-date worden gehouden met het Wabbit contentmanagementsysteem.

Op dit moment zijn we voor Bureau ICE nog bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website voor www.toets.nl en een nieuwe webwinkel.

Bureau ICE nieuwe website 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief