Een nieuwe website voor CNOC

Een website die past...

Door RenĂ© Dings op 25 juli 2018  |  project

CNOC is een softwareontwikkelaar uit Delft. Het bedrijf ontwikkelt administratieve software op maat en helpt zo bedrijven met problemen waar standaardsoftware geen oplossing biedt. CNOC wilde zich graag beter presenteren op internet en vroeg daarom aan Tremani om een nieuwe website te ontwikkelen.

Een nieuwe website voor CNOC

CNOC werkt met een klein en informeel team van vijf ontwikkelaars. Tijdens de workshop aan de start van het project werden woorden zoals 'laagdrempelig', 'vriendelijk' en 'eigenzinnig' gebruikt om de aanpak van CNOC te typeren. We ontwikkelden een website die aansluit bij die typering. Geen marketingpraat, maar gewoon op een rustige en duidelijke manier vertellen wie ze zijn en waarom ze werken zoals ze werken.

We kozen een vormgeving en structuur die daarbij aansluiten. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website bestaat uit de blog met artikelen die samen laten zien hoe CNOC software ontwikkelt. Je kunt daar bijvoorbeeld lezen over gerealiseerde projecten, over de eigen visie op softwareontwikkeling, over ontwikkelingen in de markt en over de aanpak van projecten.

Kijk voor meer informatie op www.cnoc.nl.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by