Een nieuwe website voor Feedback Training & Consulting

Op 9 april 2012  |  project

Veel organisaties vertellen dat ze werken met een enthousiast team, maar bij Feedback is dat ook écht het geval zo is ons gebleken. De enthousiaste trainers, coaches en consultants van Feedback willen je graag helpen bij het realiseren van je doelstellingen. Dat kunnen zowel persoonlijke doelstellingen zijn, als doelstellingen voor je organisatie. Feedback biedt daarvoor een uitgebreid pakket aan diensten. Daar hoort natuurlijk een goede website bij.

Bij de start van het bedrijf in 2005 heeft Tremani ook de eerste website voor Feedback ontwikkeld. Die website voldeed op zich nog goed, maar op een aantal punten was hij letterlijk en figuurlijk niet meer helemaal van deze tijd. De uitdaging bij de ontwikkeling van de nieuwe website was om het uitgebreide aanbod van producten en diensten te combineren met alle wensen en ideeën van het enthousiaste team. Dat is goed gelukt in de nieuwe website die sinds kort online staat op www.feedbackconsulting.nl.

Feedback website

Natuurlijk hebben we de website gebouwd op basis van ons Wabbit contentmanagementsysteem. Daarmee kan het secretariaat van Feedback de website gemakkelijk zelf up-to-date houden. Achter de schermen hebben we een koppeling met het CRM-systeem van Feedback. Aanmeldingen voor trainingen en workshops, en vragen om meer informatie komen zo direct op de goede plek terecht.

Feedback homepage

Feedback trainingskalender

 

Link:
Feedback Training & Consulting website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief