Een nieuwe website voor i-to-i

Op 15 juli 2013  |  project

Ideas to Interconnect is een consultancybedrijf dat werkt op het kruisvlak van Business en ICT. Tremani ontwikkelde een compleet nieuwe website.

Ideas to Interconnect (kortweg 'i-to-i') heeft de sfeer en bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de combinatie van de mensen en hun expertises. De medewerkers van i-to-i zijn gedreven en vasthoudend; ze stoppen niet voordat ze het probleem van de klant hebben opgelost. Het bedrijf werkt vooral voor grotere organisaties met complexe werkprocessen en veel digitale informatie. De brede expertise stelt i-to-i in staat om ict-technologie in te zetten om problemen van klanten op te lossen en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

i-to-i-mensen

Het was de uitdaging voor Tremani om een website te maken die vertelt en uitstraalt wat i-to-i doet. Volgens ons laten de medewerkers en de projecten het beste zien wat voor bedrijf i-to-i is en wat het aan klanten te bieden heeft. Deze kregen dus een belangrijke plek op de nieuwe website. De site geeft natuurlijk algemene informatie over het bedrijf, maar vooral ook veel informatie over projecten. Bij alle informatie over het bedrijf, de expertisegebieden en de projecten laten we zien met welke medewerker je contact op kunt nemen voor meer informatie. Als bezoeker kun je zo zien voor welke klanten i-to-i werkt, welke problemen het bedrijf daar aanpakt en oplost, en welke mensen dat doen. Heel toegankelijk, duidelijk en persoonlijk - want zo werkt i-to-i.

Tremani verzorgde voor dit project het functioneel ontwerp, het grafisch ontwerp, de beeldredactie en de complete bouw van de website. Bij de website leverden we ons Wabbit cms. De webteksten zijn van Mauk van der Woude. De fotografie is verzorgd door Laura de Haan.

 

Link:
i-to-i website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by