Een nieuwe website voor Reos

Verandering in de zorg vraagt om een nieuwe aanpak

Door Margit Ouwehand op 21 december 2015  |  project

 

De zorg is voortdurend in beweging. De decentralisaties in het sociaal domein en de toenemende zorgvraag vraagt om een betere organisatie van de zorg, doelgerichter en dichter bij de mensen. Reos is één van de 17 organisaties uit het landelijke ROS-netwerk die zich sterk maakt voor betaalbare, efficiënte en wijkgerichte zorg. Tremani ontwikkelde voor Reos een nieuwe website.

 

Een nieuwe website voor Reos

De adviseurs van Reos adviseren, stimuleren en organiseren de samenwerking tussen de eerstelijnszorgverleners en partijen uit de specialistische zorg, verpleging en verzorging en het sociaal domein in de regio’s Amstelland, Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland-Zuid. De nieuwe website laat duidelijk zien wat de expertise van Reos is, en hoe de adviseurs partijen in de zorg kunnen ondersteunen.

 

 

Voor Tremani is dit de vierde “ROS”-website die wij mochten ontwikkelen. Naast de complete ontwikkeling van de website hebben wij een restyling van het logo verzorgd. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en wij zelf ook. We ontvingen als bedankje een leuke kaart van Reos met de volgende quote:

“Wij zijn trots op het resultaat en zien dit echt als een teamresultaat (Tremani-Reos)”

 

Bekijk de website op www.reos.nl

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief