Een nieuwe website voor TaalPerfect

Online werken aan je taalverzorging

Door RenĂ© Dings op 17 februari 2014  |  project

TaalPerfect biedt scholen en bedrijven een online leeromgeving waarmee deelnemers zelfstandig het niveau van hun taalverzorging en taalbeheersing op een hoger peil kunnen brengen. De leeromgeving draait op software van Tremani. Onlangs hebben we een compleet nieuwe website voor TaalPerfect ontwikkeld en daarbij ook de vormgeving van de leeromgeving aangepast.

Een nieuwe website voor TaalPerfect

In de oude opzet hadden de openbare website (die voor iedereen toegankelijk is) en de beveiligde leeromgeving (waarvoor je een login moet hebben) exact dezelfde vormgeving. In de nieuwe opzet maken we een duidelijk onderscheid tussen de website en de leeromgeving. De vormgeving van de nieuwe website is lekker fris en modern. De website geeft nog steeds informatie over de leeromgeving, maar de informatie is compact en concreet gehouden en veel meer gericht op de onderscheidende kenmerken van het systeem. De website richt zich ook niet alleen op de onderwijssector, maar ook op de zakelijke markt. De vormgeving van de leeromgeving sluit wel aan bij die van de website, maar de omgeving heeft toch nadrukkelijk ook een eigen stijl gekregen. Daar waar de website wervend van karakter is, is de leeromgeving veel meer gericht op het gebruik: het maken van taaloefeningen en -toetsen.

Bij de website leverden we natuurlijk het Wabbit cms zodat TaalPerfect zelf eenvoudig de inhoud van de site kan beheren.

Bekijk de website op www.taalperfect.nl

TaalPerfect leeromgeving

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by