Een nieuwe website voor Thopic

Op 16 februari 2012  |  project

Thopic begeleidt bedrijven bij het doorlopen van veranderprocessen. Het bedrijf wilde zich beter op internet presenteren en kwam daarvoor bij Tremani terecht. We ontwikkelden een eenvoudige maar ook verrassende nieuwe website voor Thopic.

Thopic website 

Thopic brengt complexiteit terug tot eenvoud. Dat was voor ons reden genoeg om dat met de website ook te doen. Geen ellenlange verhalen, maar overzichtelijk en to-the-point. We vonden het wel belangrijk om de site een duidelijk eigen gezicht te geven. Wie met Thopic werkt, werkt met Christine de Thouars. Zij is de drijvende kracht achter Thopic. Met haar in beeld heeft de website een professionele maar vooral ook persoonlijke uitstraling gekregen.

Voor de navigatie door de website kan de bezoeker niet alleen een standaard menu gebruiken, maar er ook voor kiezen om de pagina's in een diashow te bekijken. Daarmee hebben we dynamiek in de site gebracht, zonder in te boeten op belangrijke kenmerken als gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie voor zoekmachines.

 

Link:
Thopic website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief