Een nieuwe website voor ZorgImpuls

Een veranderende rol vraagt om een nieuwe website

Door Margit Ouwehand op 12 april 2017  |  project

De veranderingen in de zorg vragen om een krachtige, onafhankelijke kennispartner die samenwerking in en met de eerstelijnszorg stimuleert en versterkt. ZorgImpuls vervult deze rol in Rotterdam, Lansingerland, Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Barendrecht en maakt onderdeel uit van het landelijk ROS-netwerk. Omdat de rol van ZorgImpuls is veranderd, ontwikkelde Tremani een frisse nieuwe website.

Toen ZorgImpuls vijf jaar geleden bij ons aanklopte voor het maken van een website, zag het zorglandschap er heel anders uit dan nu. De regie en de verantwoordelijkheid van de zorg is steeds meer bij gemeenten en particuliere organisaties zoals de zorgverzekeraars komen te liggen. Voor het garanderen van goede, toegankelijke en betaalbare zorg zijn nieuwe regionale en wijkgerichte samenwerkingsverbanden en concepten belangrijk. De adviseurs van ZorgImpuls spelen hierin een belangrijke rol.

ZorgImpuls is opnieuw bij ons gekomen voor een grondige vernieuwing van de website. Het ging niet alleen om een nieuw jasje; de veranderingen in de zorg hebben ook invloed op de diensten van ZorgImpuls. Er moest worden nagedacht hoe zij haar heldere visie op de huidige zorgvraagstukken en haar adviserende rol op een goede manier uiteen zou kunnen zetten op de nieuwe website. Dat zie je terug in de nieuwe website: de diensten en het team van ZorgImpuls worden op een heldere en gestructureerde manier gepresenteerd, samen met het nieuws en de agenda. Op het prikbord kunnen de gebruikers een oproep plaatsen. Op de Zorgkaart kan de gebruiker van een specifiek werkgebied een kaart opvragen van alle eerstelijnszorgverleners en zorginstellingen in dit gebied, met de mogelijkheid een wijk-of regioanalyse te doen met behulp van de ROS-wijkscan.

 

ZorgImpuls wilde graag dat de nieuwe website een minimalistische, frisse uitstraling zou krijgen. We hebben de vormgeving en de sprekende fotografie vertaald in de nieuwe website die recht doet aan deze fantastische club. ZorgImpuls gelooft in de kracht van samenwerking en wij natuurlijk ook, dankzij onze gezamenlijke inspanningen hebben wij samen een mooi resultaat weten neer te zetten.

De website wordt ondersteund door ons eigen Wabbit cms en is volledig responsive, dus optimaal gebruiksgemak voor weergave op desktop, tablet en mobiel.

Kijk voor meer informatie op: www.zorgimpuls.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by