Een online enquête voor toets.nl

Op 19 april 2012  |  project

Toets.nl is het toetsportaal van Bureau ICE. Dagelijks maken duizenden mensen daar online hun toetsen en examens. Om de mening te peilen van de beheerders van het toetsportaal hebben we voor Bureau ICE een online enquête opgezet.

Een online enquête voor toets.nl

De software van het toetsportaal is ontwikkeld door Tremani. Samen met Bureau ICE werken we doorlopend aan het verbeteren van het systeem en het uitbreiden van de functionaliteiten. Bureau ICE is natuurlijk benieuwd hoe de beheerders oordelen over het gebruik van het systeem. De online vragenlijst biedt beheerders de mogelijkheid om hun mening over het toetsportaal te geven, en te vertellen op welke onderdelen ze mogelijkheden voor verbetering bieden. Met de resultaten van de enquête kunnen we aan de slag om het systeem verder te verbeteren.

Vragenlijst voor toets.nl

Voor het opzetten van de enquête hebben we gebruikgemaakt van onze enquêtemodule. Daarmee kunnen we eenvoudig een vragenlijst samenstellen en koppelen aan een extern portaal zoals Toets.nl. Beheerders die inloggen op Toets.nl krijgen het verzoek om mee te werken aan de enquête en worden dan naar de vragenlijst geleid. De vormgeving van de vragenlijst hebben we natuurlijk aangepast aan de vormgeving van Toets.nl, zodat de gebruikers in een vertrouwde omgeving blijven. De resultaten van de enquête worden achter de schermen in een database verzameld, zodat ze na afloop eenvoudig kunnen worden verwerkt voor analyse.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief