Een website voor Servicepunt Flex

Op 23 mei 2012  |  project

Servicepunt Flex fungeert als het centrale aanspreekpunt voor medewerkers van zowel de uitzendbranche als het UWV WERKbedrijf. Tremani heeft voor dit nieuwe initiatief vanuit UWV en de uitzendbranche een heldere website ontwikkeld.

bruggenbouwer: Servicepunt Flex

Servicepunt Flex is een bruggenbouwer, en daarmee een aanspreekpunt voor vele partijen. De website moet de verbindende schakel zijn waarmee Servicepunt Flex vragen beantwoordt over subsidies en regelingen. De site moet ook uitnodigen om direct vragen te stellen of in contact te komen met het servicepunt.

Totaalpakket: van idee tot website

Tremani begeleidde voor Servicepunt Flex het hele ontwikkeltraject van de website: van idee via grafisch ontwerp tot uitvoering en hosting. Naast een goed ontwerp is ook meegedacht over de communicatie, en is een solide basis gebruikt om de website mee te beheren: het vernieuwde Wabbit contentmanagementsysteem van Tremani. Hiermee is ook direct een goede mobiele versie van de website beschikbaar. 

Flexibiliteit

Met het nieuwe Wabbit CMS is Flex verzekerd van een flexibele website: het beheer is bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor de meeste beheerstaken door het Servicepunt zelf uitgevoerd kunnen worden. De mobiele website verandert automatisch mee als er artikelen of nieuws worden toegevoegd. Nieuws van partners en relevante Twitterberichten worden onder meer via RSS-feeds automatisch ingelezen en getoond, waardoor de website een portal-functie vervult: alle relevante en actuele infromatie is hier te vinden. En omdat de nieuwe Wabbit is gebouwd op het Yii-framework kan snel een robuust worden uitgebreid naar andere systemen of modules.

servicepuntflex2.jpg servicepuntflex3.jpg

Link:
Servicepunt Flex website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief