Een website voor Wabbit

Een flexibel en betrouwbaar cms

Door René Dings op 20 september 2016  |  nieuws

Wabbit is ons eigen contentmanagementsysteem. We gebruiken het al meer dan 15 jaar om mooie websites te maken voor onze klanten. Eigenlijk zijn we best een beetje trots op de mogelijkheden van het systeem en dus vonden we dat Wabbit wel een eigen website verdiende. 

Wabbit is een prachtig systeem. Het stelt ons in staat om snel en efficient websites te ontwikkelen die precies aan de eisen en wensen van onze klanten voldoen. Maar misschien nog wel belangrijker: het biedt onze klanten allerlei handige functionaliteiten om zelf de website up-to-date te houden. Wabbit is bijzonder eenvoudig in gebruik, zelfs bij ingewikkelde websites. We kunnen hier nu wel vertellen welke voordelen Wabbit allemaal biedt, maar het is veel makkelijker om je daarvoor naar de nieuwe website te verwijzen. Die is daar immers voor bedoeld. Kijk dus snel op www.wabbit.nl.

Ervaar het zelf

Op de website geven we in woord en beeld informatie over de mogelijkheden van Wabbit. We willen je ook graag laten ervaren hoe makkelijk het werken met Wabbit is. Daarom hebben we een demo-website opgezet voor een fictief bedrijf: Daymo.com. Je kunt daar zelf een login aanvragen en dan kun je Wabbit meteen uitproberen. We horen graag wat je ervan vindt!


Bekijk de website

Bekijk meer informatie over Wabbit op www.wabbit.nl. Of probeer meteen de demo op www.daymo.com

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by