Een webwinkel voor UPcases

Bijzondere hoesjes voor je smartphone

Door RenĂ© Dings op 20 april 2017  |  project

UPcases is een nieuw bedrijf dat 3d-geprinte telefoonhoesjes verkoopt. Dankzij een gepatenteerde printtechniek kan men bijzondere hoesjes maken met opdrukken die je verder nergens kunt krijgen. De hoesjes hebben een textuur waardoor ze echt van hout, spijkerstof of slangenleer lijken te zijn, waardoor de vissen of vlinders er bovenop lijken te liggen, en waardoor je de verfklodders van het schilderij kunt voelen. En die hoesjes moeten natuurlijk verkocht worden. Tremani ontwikkelde daarvoor een handige webwinkel.

Een webwinkel voor UPcases

UPcases wilde graag een eenvoudige webwinkel om zo snel mogelijk met de verkoop te kunnen beginnen. Tegelijk heeft het bedrijf grote ambities en moet de online winkel mee kunnen groeien met het bedrijf. Tremani ontwikkelt graag webapplicaties op maat, maar in dit geval hebben we ervoor gekozen om de winkel te bouwen op basis van PrestaShop. Prestashop is een populair (open source) webwinkelpakket dat een goed uitgangspunt biedt met alle standaardfuncties die je van een professionele webwinkel mag verwachten. En met alle beschikbare modules, thema's en add-ons biedt het meer dan voldoende mogelijkheden om de webwinkel van UPcases op maat aan te passen en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Daar kunnen we samen met UPcases de komende jaren dus wel mee vooruit.

Op dit moment zijn we bijvoorbeeld nog bezig om een nieuwe module te onwikkelen waarmee gebruikers de opdruk van een hoesje kunnen personaliseren, door bijvoorbeeld een naam of logo toe te voegen. En dat dan natuurlijk in 3d.

Bezoek de webwinkel op www.upcases.com. En bestel dan meteen zo'n mooi hoesje!

UPcases webshop winkelwagen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by