Frank van Polanen Petel verlaat Tremani

Op 28 april 2010  |  nieuws

Per 1 mei 2010 zal Frank van Polanen Petel ons bedrijf verlaten. Frank heeft ervoor gekozen om gehoor te geven aan een oude roeping: het sociaal-maatschappelijk werk.

Twaalf jaar Tremani

Frank heeft zich meer dan twaalf jaar met hart en ziel voor Tremani ingezet. In 1998 begon hij samen met Luuk en René een ontwerpbureau, dat mede onder Franks leiding uitgroeide tot een mooi bedrijf van ongeveer vijftien personen. Frank heeft meegebouwd aan het team dat Tremani nu vormt, en daar mag hij trots op zijn. We hebben in al die jaren samen een heleboel mooie en handige producten en systemen gemaakt, en vooral ook heel veel plezier gehad.

Frank is een heel sociaal mens die graag samenwerkt met anderen. Het is niet voor niks dat Frank bij Tremani verantwoordelijk was voor de personeelzaken. Hij was al die jaren ook de vaste begeleider van alle stagiairs en afstudeerders. We wisten wel dat Frank graag nog eens sociaal-maatschappelijk werk zou willen doen, maar zijn besluit om Tremani te verlaten kwam toch als een verrassing. We zien Frank natuurlijk niet graag gaan, maar we gunnen hem vanzelfsprekend het allerbeste.

Een nieuwe uitdaging

Per 1 mei 2010 gaat Frank voor de Stichting Stunt aan de slag bij Kadmium. Kadmium is een kunstencentrum dat een podium biedt voor kunstenaars uit de omgeving. Maar het is ook een leerwerkbedrijf dat mensen nieuwe kansen biedt op werk. In een creatieve omgeving werken met mensen... we denken dat Frank daar een heel geschikte werkomgeving heeft gevonden.

De managementtaken van Frank worden overgenomen door Luuk en René. Margit - onze projectcoördinator - zal de taken overnemen op het gebied van projectorganisatie en personeelszaken.

Afscheidsborrel

Eind juni 2010 bestaat Tremani twaalf-en-een-half jaar. We zullen dat vieren met een grote borrel, waar we natuurlijk alle klanten, collega's, vrienden en andere relaties voor uitnodigen. Tijdens die borrel zullen we ook officieel afscheid nemen van Frank.

Afscheid Frank 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief