Glanupegalain - een online leeromgeving

Leer schrijven in eenvoudig Nederlands

Door René Dings op 26 september 2016  |  project

Glanupegalain is een elektronische leeromgeving waarmee mensen kunnen leren om teksten te schrijven in begrijpelijke taal. Tremani ontwikkelde de leeromgeving in opdracht van BureauTaal. 

Glanupegalain - een online leeromgeving

De leeromgeving bestaat uit een lesomgeving en een beheeromgeving. In de lesomgeving kunnen de kandidaten hun lessen doorlopen, video's bekijken en opdrachten maken. In de beheeromgeving kan BureauTaal zelf alle informatie over opgaven, lessen en lespakketten beheren. Op die manier kan men geheel zelfstandig oefeningen en toetsen samenstellen. De beheeromgeving biedt ook de mogelijkheid om gebruikers te beheren en licenties toe te kennen. Zo kan men per gebruiker precies bepalen welke lessen deze mag volgen en welke niet.

De leeromgeving wordt internationaal gebruikt. Gebruikers kunnen daarom voor de interface kiezen uit vier verschillende talen en ook de lessen zijn in meerdere talen beschikbaar. Behalve de cursus 'Schrijven in eenvoudig Nederlands' kunnen geïnteresseerden dus ook kiezen voor de cursus 'Writing in plain English', 'Schreiben in einfachem Deutsch' of 'Écrire en langage clair'.

Bekijk de leeromgeving op www.glanupegalain.nl. Je kunt daar ook een demo bekijken of meteen een lespakket bestellen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by