ITTA-websites

De uitstraling van veel informatie

Op 19 maart 2013  |  project

Het ITTA is een kennisinstituut voor Nederlands als eerste en tweede taal, dat met kennis van zaken èn maatschappelijke betrokkenheid bij wil dragen aan kwaliteitsontwikkeling van het (taal)onderwijs en taalbeleid. Tremani heeft voor het ITTA een nieuwe huisstijl ontwikkeld en deze doorgevoerd in een serie websites en een mooie lijn papieren uitingen.

ITTA-websites

De nieuwe online identiteit van ITTA is opvallend, visueel opmerkelijk en tegelijktertijd sterk informatief. Veel informatie, sterke beelden, en een goede rangschikking. De website dient tegelijkertijd als basis voor de projectensites die ITTA ontwikkelt en beheert waarvan nu www.MBOTaalAcademie.nl, www.ExpertisecentrumTop.nl en www.CampagneLeersucces.nl ook live staan.

De websites zijn gebouwd met Tremani's gebruiksvriendelijke Wabbit Contentmanagementsysteem. Achter de schermen zijn diverse extra modules in gebruik:

  • E-mailingmodules om nieuwsbrieven en uitnodigingen te versturen vanuit de drie verschillende domeinen
  • Een Personenadministratiesysteem waarin het ITTA alle contactpersonen kan beheren en slim groeperen in doelgroepen en interessegebieden
  • Een ledenbeheersysteem voor de MBO Taalcoach Academie waarmee lidmaatschappen en loginrechten op de website worden beheerd
  • Trainingenmodules waarmee uitnodigingen en inschrijvingen voor trainingen of evenementen  worden beheerd.

itta2.jpg

De fotografie van de websites is verzorgd door Sander Foederer. Voor de papieren huisstijlontwikkeling is samengewerkt met Tessa Schlechtriem van Skizzie.

itta31.jpg

 

Links:
ITTA website
Campagne Leersucces website
MBO TaalAcademie website
Expertisecentrum Top websites

Meld u aan voor onze nieuwsbrief