Lancering van de Jenever-app

Inspiratie voor de jenever-liefhebber

Door René Dings op 12 juni 2017  |  project

Het afgelopen weekend is tijdens het Nederlandse Jeneverfestival 2017 in Schiedam de Jenever-app gelanceerd. De app geeft uitgebreide informatie over een grote hoeveelheid soorten jenevers. Bovendien kun je in de app zien hoe anderen over een bepaalde jenever oordelen. 

Jeneverliefhebbers kunnen de app gebruiken als een persoonlijk jenever-logboek. Ze kunnen de bevindingen van hun proeverijen vastleggen, favorieten opslaan, hun mening geven over de verschillende jenevers en jenevers toevoegen aan hun verlanglijstje. De reviews en ratings zijn voor de andere gebruikers zichtbaar. Daardoor is direct duidelijk welke jenevers of gins het meest populair zijn. Gebruikers van de Jevener-app kunnen ook zoeken op namen, smaken of beschrijvingen. De app vormt zo een bron van inspiratie voor de jenever-liefhebber.

Tremani heeft de Jevener-app gemaakt in opdracht van het Nationaal Jenevermuseum in Schiedam. We ontwikkelden de applicatie als een responsive website zodat die eenvoudig door iedereen te gebruiken is, zowel op een smartphone of een tablet als op een computer.

Bezoek de Jenever-app op www.jeneverapp.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by