"Met een goed ontwerp de crisis uit!"

Op 8 oktober 2013  |  nieuws

Op woensdag 9 oktober 2013 houdt de ICT-Kring Delft het lustrumsymposium met als thema 'Met ICT de crisis uit'. Met onderwerpen als search, big data, the cloud en het nieuwe werken worden op het symposium de thema's behandeld die de komende jaren het verschil gaan maken. Tremani sponsort het symposium en is natuurlijk zelf ook aanwezig.

news_ictkringdelft2.jpg 

We haken aan bij het symposiumthema met onze eigen kreet 'Met een goed ontwerp de crisis uit'. Tremani weet als ontwikkelaar hoe belangrijk het is dat de techniek van je software tot in de puntjes verzorgd is, maar tijdens het symposium zullen we laten zien hoe een goed ontwerp van je applicatie het verschil kan maken.Een goed ontwerp... dat bestaat niet alleen een Technisch Ontwerp, maar ook uit een Grafisch Ontwerp, een Functioneel Ontwerp en een Interactie-ontwerp. Een heldere user interface zorgt voor een hogere productiviteit, meer gebruiksplezier en lagere kosten voor je klantenservice. En software die er goed en verzorgd uitziet, verkoopt beter.

Om te laten zien wat een goed ontwerp toe kan voegen, bieden we aan bezoekers van het symposium een gratis expert review van de user interface van hun applicatie.

 

Link:
ICT Kring Delft lustrum website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by