Nieuwe website voor Feedback

Ontdekken, groeien en verbinden

Door René Dings op 19 december 2016  |  project

Feedback training & consulting helpt mensen, teams en organisaties om te groeien en zich te ontwikkelen. Daartoe biedt het bedrijf een uitgebreid palet aan diensten zoals trainingen, organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en assessments. Tremani ontwikkelde een nieuwe website die informeert en inspireert.

De nieuwe website geeft uitgebreide informatie over de producten en diensten van Feedback. Je vindt er het complete trainingsaanbod, maar ook een uitleg van de verschillende diensten en een grote verzameling inspirerende artikelen die zijn geschreven door de mensen van Feedback. Volgens de visie van Feedback spelen er vier factoren een rol bij de groei naar gedrag dat leidt tot resultaat. Deze vier factoren komen terug in de 4Success-aanpak. Ze zijn gekoppeld aan de vier pijlers van de dienstverlening. De 4Success-aanpak en de vier factoren komen op verschillende manieren in de website terug. Zo laat de website je zien hoe Feedback je kan helpen. 

Behalve door de 4Success-aanpak onderscheidt Feedback zich ook door de persoonlijke benadering van ieder traject. Die aanpak is puur en betrokken, en ook altijd resultaatgericht. Daarnaast houdt Feedback ervan om te prikkelen en te inspireren. Op die manier helpt Feedback de klanten om grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. Het was een mooie uitdaging om de communicatiestijl van Feedback te 'vangen' in een concept voor de website. We hebben dat gedaan door het gebruik van persoonlijke foto's en prikkelende citaten in een frisse en vriendelijke stijl. We maakten ook een video die je het verhaal van Feedback in 80 seconden vertelt.

De nieuwe website laat zo in woord en beeld zien wat je van Feedback kunt verwachten. Als de website je aanspreekt, zalde aanpak van Feedback dat ook doen!

Bekijk de website op www.feedbackconsulting.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by