Nieuwe website voor Van der Maesen Koch

Innovatieve instrumenten voor testen en trainen

Door René Dings op 23 oktober 2014  |  project

Van der Maesen Koch is gespecialiseerd in het ontwikkelen van HR-instrumenten die worden ingezet bij selectie, ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. We werken al bijna vijftien jaar voor Van der Maesen Koch: in 1999 ontwikkelden we onze eerste versie van de digitale SQ-test. Een paar jaar geleden hebben we het online testportaal T-station opgezet. Nu was het tijd voor een nieuwe bedrijfswebsite.

Nieuwe website voor Van der Maesen Koch

De nieuwe website heeft een degelijke uitstraling, met een onderscheidende en heldere vormgeving. Daarmee past de website goed bij het karakter van het bedrijf. De website is zo opgebouwd dat bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over alle HR-instrumenten uit het portfolio van Van der Maesen Koch, en ook over de diensten die rondom die instrumenten worden geleverd. In een 'leeshoek' vinden bezoekers een groot aantal interessante artikelen over de instrumenten en het vakgebied; ook alle wetenschappelijke publicaties van Van der Maesen en Koch zijn hier te vinden. Op die manier heeft de website een goed beeld van de innovatieve instrumenten, methodes en principes van Van der Maesen Koch.

Natuurlijk is de nieuwe website responsive uitgevoerd. Alle informatie is dus netjes beschikbaar voor gebruikers van pc, tablet én smartphone. Bij de website hebben we het Wabbit cms geleverd, zodat Van der Maesen Koch de website eenvoudig zelf bij kan houden.

Bekijk de website op www.vandermaesenkoch.nl

 

VanderMaesenkoch.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief