Ondernemersfonds Delft

Projecten in de etalage

Door René Dings op 20 april 2015  |  project

Het Ondernemersfonds Delft biedt financiële ondersteuning aan Delftse ondernemers die ideeën hebben om de stad gezelliger, schoner en veiliger te maken. De afgelopen jaren hebben de ondernemers allerlei mooie projecten gedaan met ondersteuning uit het fonds, maar de fondswebsite gaf geen mogelijkheden om die projecten mooi te presenteren. Tijd dus voor een nieuwe website.

Ondernemersfonds Delft

De oude website dateerde nog van eind 2010, toen het Ondernemersfonds net was opgericht. Omdat het fonds toen nog helemaal nieuw was, gaf de website ook uitleg over wat het fonds te bieden heeft en hoe het allemaal precies werkt. De presentatie van projecten was daar ondergeschikt aan, om de eenvoudige reden dat er nog niet zo veel projecten waren. Maar nu is de situatie eigenlijk precies andersom: de nieuwe website laat heel duidelijk de projecten zien die de Delftse ondernemers de afgelopen jaren met ondersteuning uit het fonds hebben uitgevoerd. Zo laat de website zien hoe de partijen met zijn alleen bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad Delft, en worden ondernemers geprikkeld om ook zelf na te denken over ideeën voor projecten.

Tremani verzorgde de complete vormgeving van de website met het logo als uitgangspunt. We hebben de website gebouwd volgens alle moderne technieken, op basis van het Wabbit cms.

Bekijk de website op www.ondernemersfondsdelft.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief