OWee, een nieuwe website

Een duurzaam systeem voor een veranderende organisatie

Op 27 mei 2014  |  project

De OWee is de algemene ontvangstweek voor alle studenten die in Delft gaan studeren. De organisatie van deze week ligt ieder jaar in handen van een nieuw bestuur. Het bestuur dat de 2014-versie organiseert, vond dat de zaken maar eens duurzaam aangepakt moest worden en kwam voor een nieuwe website bij Tremani.

OWee, een nieuwe website

Door de jaarlijkse wisseling van de wacht moet ieder bestuur opnieuw uitvinden hoe alles werkt. Het huidige Owee-bestuur wilde liever niet meer investeren in de verouderde websystemen die er al waren. Liever investeren zij in een duurzame oplossing die zo flexibel en gebruiksvriendelijk is, dat ieder nieuw jaar een nieuwe beheerder er zonder problemen mee kan gaan werken. 

Vandaar dat de keuze is gevallen om op Wabbit, het CMS van Tremani. Uiterst gebruiksvriendelijk en voorzien van responsive templates waardoor de website het ook op smartphones en tablets gewoon goed doet. In alle opzichten klaar voor de toekomst. Bijkomend voordeel was dat we met Wabbit snel en goedkoop een nieuwe website konden klaarzetten, op tijd voor de nieuwe aanmeldingen van dit jaar.

Omdat we de nieuwe generatie een warm hart toedragen, zal naast de website voor komend jaar nog gekeken worden naar een makkelijker aanmeldsysteem voor de duizenden nieuwe studenten, en een app om tijdens de introductieweek alle deelnemers makkelijk op de hoogte te houden van het programma.

Bekijk de nieuwe website: www.owee.nl

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by