Redesign website Bedrijf en Samenleving

Op 9 maart 2010  |  project

Bedrijf en Samenleving Delft brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Tremani heeft hun website onlangs geheel vernieuwd en voorzien van veel functionaliteit achter de schermen.

Bedrijf en samenleving delft

Vele tientallen bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn betrokken bij de activiteiten die Bedrijf en Samenleving Delft organiseert. Onlangs was de jaarlijkse Beursvloer weer een groot succes. Tussen de activiteiten door is de website het centrale punt waar organisaties diensten uitwisselen.

Vraag en aanbod worden op de website handig op elkaar afgestemd, en met de Administratie-module die Tremani achter de website heeft gebouwd, zijn alle contactpersonen, activiteiten, adressen en onderlinge verbanden makkelijk te beheren. De hele website is overigens voorzien van Wabbit, het contentmanagementsysteem van Tremani.

Bovendien is een handige mailingtool meegeleverd, waarmee Bedrijf en Samenleving met één druk op de knop zorgt voor een goed verzorgde mailing met alle nieuws, en agendapunten van de website. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nog nooit zo leuk geweest!

 

Link:
Bedrijf en Samenleving Delft website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief