Symposiumsite voor BureauTaal

De kracht van begrijpelijke taal

Door René Dings op 13 april 2016  |  project

BureauTaal houdt op 21 juni een symposium over de kracht van begrijpelijke taal in de wereld van het recht en de accountancy. Tremani ontwikkelde vorig jaar de nieuwe website voor BureauTaal, en we kregen nu de vraag om in dezelfde stijl een website voor het symposium te maken.

Het symposium gaat over de mogelijkheden in het recht en de accountancy om over ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk te communiceren. Een aantal gezaghebbende sprekers vertelt over de kansen en mogelijkheden, benoemt voor- en nadelen, en geeft concrete adviezen en tips. Sprekers zijn onder andere Fik Meijer, Ionica Smeets en Jan Hommen.

Tremani maakte voor het symposium in korte tijd een overzichtelijke website met alle relevante informatie. In één pagina vertellen we over het doel van het symposium, de sprekers en de locatie. Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden en daarbij ook direct online betalen met iDeal. Natuurlijk sluit de vormgeving van de website helemaal aan bij de frisse stijl die we eerder hebben ontwikkeld voor de website van BureauTaal.

Kijk voor meer informatie over het symposium op symposium.bureautaal.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by