Tremani Goes London

Een weekendje weg met het hele team

Door René Dings op 30 oktober 2019  |  nieuws

Vorig jaar bestond Tremani 20 jaar. Dat hebben we op allerlei manier gevierd, maar we wilden ook nog een keer met het hele Tremani-team een weekendje op pad. Dat is er nu eindelijk van gekomen: Tremani ging naar Londen!

Tremani Goes London

Het waren drie drukke dagen. We reisden met de trein door de tunnel en doorkruisten met de metro de stad. We aten English breakfast, lunchten uit de vuist op een food market en genoten van een kippig diner onder het toeziend oog van een kunstwerk van Damien Hirst. We voeren met de boot over de Thames naar de Royal Observatory in Greenwich en stapten daar over de nulmeridiaan. Natuurlijk kalibreerden we ook meteen even onze gps. We slenterden langs bezienswaardigheden en bezochten pubs, clubs en barretjes. We dronken een pint of lager, en daarna nog een. We speelden pingpong in het donker. We verzetten de klok (3x). We genoten van nieuwe dingen in het mooie Tate Modern en oude dingen in het fraaie British Museum. Maar boven alles: we hadden een bijzonder gezellige tijd met zijn allen.

Inmiddels zijn we weer gewoon aan het werk. Maar wel volop geïnspireerd, gesterkt als team en een mooie ervaring rijker!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by