Tremani is op 1 november gesloten

Op 31 oktober 2011  |  nieuws

Op dinsdag 1 november is Tremani een dagje op pad. We steken die dag met zijn allen onze handen uit de mouwen bij Hoeve Cronesteijn in Leiden.

Hoeve Cronesteijn is een activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke handicap in Leiden. In de voormalige boerderij werken zo'n vijftig cliënten. Hun werkzaamheden zijn zeer veelzijdig. Zo beschikt het activiteitencentrum over vijf houtkloofmachines, waarmee cliënten openhaardhout maken voor particuliere afnemers. Daarnaast worden de moestuin en de kassen gebruikt om planten, bloemen, kruiden en groenten te kweken, die in de eigen winkel worden verkocht.

Hoeve Cronesteijn

Een helpende hand
Doordat de intensieve begeleiding nogal veel aandacht vraagt, blijft er voor de organisatie weinig tijd over voor andere zaken. Er is hier en daar wat achterstallig onderhoud. Team Tremani gaat daarom een dagje helpen op de hoeve. We gaan een aantal handige opbergplekken voor ze bouwen en inrichten, zodat ze alle gereedschappen en materialen gemakkelijker kunnen ordenen.


Bereikbaar in noodgevallen
In principe denken we op dinsdag 1 november maar aan één ding: het helpen van de mensen in Hoeve Cronesteijn. Maar natuurlijk staan we in noodgevallen ook graag paraat voor onze klanten. Heeft u een belangrijke vraag die niet een dagje kan wachten? Dan kunt u het beste even contact opnemen op één van onze mobiele nummers. We zullen ons best doen om u dan vanuit de hoeve te helpen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tremani.nl.

Is er minder haast? Dan staan we graag op woensdag weer voor u klaar.


Link:
Hoeve Cronesteijn

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by