Tremani ook mobiel handig

Op 12 juli 2011  |  nieuws

De websites van Tremani voldoen aan alle toegankelijkheidseisen, en zijn daarmee automatisch ook benaderbaar door mobiele browsers. Maar het kan altijd handiger.

Tremani ook mobiel handig

Tremani ontwikkelde daarom een mobiele versie van de eigen website: m.tremani.nl. Daarin is een strakke selectie van de artikelen van de "grote" website geplaatst. Daarbij heeft de mobiele site een aantal mooie features die op mobiele apparaten erg handig zijn: een routebeschrijving naar Tremani die automatisch detecteert waar je nu bent bijvoorbeeld. Nooit meer verdwalen op weg naar ons toe! Ook kan er direct naar Tremani worden gebeld, met 1 druk op de knop.

Uiteraard worden mobiele gebruikers automatisch naar de mobiele website doorgeleid. Daarnaast kunnen zij altijd kiezen de volledige site te bekijken door middel van de links bovenin.
Het onderhoud van de site is niet anders dan anders: zodra de normale website wordt bewerkt of voorzien van een nieuw bericht, verschijnt dit automatisch ook op de juiste plek op de mobiele site. Geen dubbel werk, wel dubbel plezier.

Ook benieuwd naar de nieuwe mobiele mogelijkheden voor je website? Neem contact op met Luuk Platschorre of bel ons op 015 - 2 840 829.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by