Tremani op TEDxDelft

Op 3 oktober 2013  |  nieuws

Iedereen kent inmiddels "Ideas worth spreading", het thema van TED. TEDxDelft is een onafhankelijk georganiseerd TED-evenement in Delft. Sprekers van internationale allure brengen een gevarieerd programma op gebied van Techniek, Entertainment en Design. Op vrijdag 4 oktober is weer een TEDxDelft, en Tremani draagt een steentje bij.

TEDxDelft 2013

Tremani ondersteunt TEDxDelft door de informatieschermen te verzorgen. In de zalen van de aula van de TU Delft hangen her en der beeldschermen waarop de hele dag het actuele programma te zien is. We tonen real-time tweets en foto's van bezoekers op het scherm, via koppelingen met Twitter, Flickr en Instagram. We ontwikkelden een nette vormgeving en een heldere lay-out, waarmee alle informatie op een een overzichtelijke manier op het scherm past. 

Dankzij de informatieschermen van Tremani blijven de bezoekers van TEDxDelft dus de hele dag op de hoogte van alles wat er gebeurt.

De samenwerking tussen TEDxDelft en Tremani kwam tot stand tijdens de Delftse Beursvloer, een evenement georganiseerd door Bedrijf & Samenleving. 

 

Links:
TEDx Delft website
Bedrijf en Samenleving Delft website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by