Tremani verhuist!

Van Tanthofdreef naar Kalfjeslaan

Door René Dings op 29 mei 2017  |  nieuws

Na tien jaar aan de Tanthofdreef is het tijd voor wat nieuws. Daarom gaan we eind mei verhuizen naar een mooi nieuw kantoor aan de Kalfjeslaan in Delft.

De verhuizing
We gaan verhuizen op donderdag 1 juni 2017. Grote kans dus dat we die dag telefonisch minder goed bereikbaar zijn en ook minder snel reageren op e-mails. We beginnen die dag al vroeg en als alles volgens verwachting verloopt, is donderdag in de loop van de middag alles weer aangesloten op het nieuwe adres en kunnen we ook weer aan het werk. 

We nemen even de tijd om alles op zijn plek te zetten en de inrichting te vervolmaken. En dan organiseren we over een tijdje een borrel om ons nieuwe kantoor feestelijk in gebruik te nemen. Als je daar niet op kunt wachten, ben je natuurlijk van harte welkom om voor die tijd al een keertje op onze nieuwe locatie langs te komen.

De locatie
Het nieuwe kantoor aan de Kalfjeslaan ligt precies een kilometer van ons huidige kantoor aan de Tanthofdreef. Het kantoor zit in een markant gebouw dat goed zichtbaar is vanaf de Kruithuisweg. Het ligt op loopafstand van treinstation Delft Zuid en is ook met de auto makkelijk te bereiken.

Vanaf 1 juni is dit ons nieuwe adres:

Kalfjeslaan 40
2623 AJ Delft 

Het telefoonnummer en het postbusadres blijven gelijk.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by