Vacature: junior webontwikkelaar

Kom jij ons team versterken?

Door Luuk Platschorre op 7 januari 2021  |  nieuws

Houd je ervan om moeilijke vraagstukken met slimme code om te zetten naar vriendelijke oplossingen voor de gebruiker? En zoek je een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Kom dan werken bij Tremani!

Vacature: junior webontwikkelaar

Wat ga je doen?

Je gaat in wisselende teams met enthousiaste experts op het gebied van web development, interactie en design samenwerken aan mooie projecten. Wij ontwikkelen online producten op het gebied van onderwijs, zorg en duurzaamheid. Je bouwt mee aan websites en online informatiesystemen voor onze klanten en zal onze helpdesk ondersteunen bij het behandelen van tickets. Je kunt deelnemen aan onze competentieteams, waaronder de teams programmeren, security, front-end of usability. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. We staan altijd open voor je eigen inbreng en ideeën. Het hangt ook van je eigen wensen en expertise af waar je het beste tot je recht komt - daar zoeken we graag even naar.
Als je in meer detail wilt weten wat het werk precies inhoudt, hoe flexibel de uren zijn, waar je kan werken (thuis bv), wie je collega's zijn, hoe het team in elkaar steekt, wat je doorgroeimogelijkheden zijn en aan welke projecten je zou kunnen werken, bel of mail dan even voor een oriënterend gesprek met Luuk Platschorre (telefoon: 015–2840829)

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een junior web developer met een IT-opleiding op HBO/WO-niveau, die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Met aantoonbare programmeerervaring met populaire programmeertalen zoals PHP en Javascript. Kennis van PHP-frameworks, zoals Yii, Symfony of Laravel is een pre. Heb je ervaring met geautomatiseerd testen? Dat zou helemaal mooi zijn. We vinden inzicht en ervaring belangrijker dan een afgeronde opleiding.

Ben je nog bezig met je studie? Dan bieden we je graag een mooie bijbaan. We zijn flexibel in het aantal uren dat je kan komen werken.

Heb je al meer ervaring? We zoeken ook een senior webontwikkelaar!

En wie zijn wij?

Bij Tremani werken we graag aan betekenisvolle projecten die uitdagend en afwisselend zijn. Dat doen we in een fijn, collegiaal team. Samenwerking is bij ons heel belangrijk. De gebruiker staat bij ons centraal: bij alles wat we maken - een website, een informatiesysteem of een app - zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. We zijn goed in de grotere, complexere projecten die veel maatwerk nodig hebben.

Interesse?

Bel eerst eens vrijblijvend om te kijken of je hier je kostbare tijd moet insteken ... vaak weet je dan in een kwartier of het wel of niet past. Mailen mag natuurlijk ook! En als je al gelijk interesse hebt, mail dan je sollicitatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by