Wie zoeken we?

Junior webdeveloper

We zijn op zoek naar een junior webdeveloper met een IT-opleiding op HBO/WO-niveau, die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Met aantoonbare programmeerervaring met populaire programmeertalen zoals PHP en Javascript. Kennis van PHP-frameworks, zoals Yii, Symfony of Laravel is een pre. Heb je ervaring met geautomatiseerd testen? Dat zou helemaal mooi zijn. We vinden inzicht en ervaring belangrijker dan een afgeronde opleiding.

Je gaat in wisselende teams met enthousiaste experts op het gebied van webdevelopment, interactie en design samenwerken aan mooie projecten. Wij ontwikkelen online producten op het gebied van onderwijs, zorg en duurzaamheid. Je bouwt mee aan websites en online informatiesystemen voor onze klanten en zal onze helpdesk ondersteunen bij het behandelen van tickets. Je kunt deelnemen aan onze competentieteams, waaronder de teams programmeren, security, front-end of usability. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. We staan altijd open voor je eigen inbreng en ideeën. Het hangt ook van je eigen wensen en expertise af waar je het beste tot je recht komt - daar zoeken we graag even naar.

Ben je nog bezig met je studie? Dan bieden we je graag een mooie bijbaan. We zijn flexibel in het aantal uren dat je kan komen werken.

Meer weten?

Als je in meer detail wilt weten wat het werk precies inhoudt, hoe flexibel de uren zijn, waar je kan werken (thuis bv), wie je collega's zijn, hoe het team in elkaar steekt, wat je doorgroeimogelijkheden zijn en aan welke projecten je zou kunnen werken, bel of mail dan voor een oriënterend gesprek met Luuk Platschorre (telefoon: 015–2840829).

Heb je al veel ervaring? We zoeken ook een senior webdeveloper!

En wie zijn wij?

Wij zijn Tremani

Bij Tremani ontwikkelen we met veel plezier handige websites en online applicaties. Dat doen we met een enthousiast team van ontwerpers, ontwikkelaars en interactiedeskundigen. Met een goed ontwerp zorgen we ervoor dat de interface mooi en duidelijk is. Met inzet van de juiste techniek zorgen we dat alles veilig en betrouwbaar werkt. En we zorgen er samen voor dat ieder product dat we ontwikkelen prettig is in het gebruik.

Daarbij hebben we:

  • afwisselend werk en uitdagende projecten
  • een team met fijne collega’s 
  • gezellige en lekkere lunch uit eigen keuken 
  • salaris conform je ervaring en BNO-richtlijnen, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

We ontwikkelen heel afwisselende producten voor onze klanten. We werken graag aan betekenisvolle projecten op het gebied van onderwijs, duurzaamheid en zorg. 

Iets voor jou?

Kom erbij!

Is dit wat voor jou?
Stuur dan als de wiedeweerga je sollicitatie met cv en motivatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre. Misschien hebben we dan over enkele dagen al een gesprek.

Heb je nog vragen?
Bel dan met Luuk (telefoon: 015–2840829) om je vragen te bespreken. Mailen mag natuurlijk ook.

Nog niet overtuigd?

10 redenen om bij ons te werken Bekijk ons team

Een collega aan het woord

Thomas van Weert - junior webdeveloper

Het leukste aan programmeren is dingen creëren die anderen en mijzelf het leven makkelijker maken.

Bij Tremani doe ik samen met gezellige collega’s precies waar ik het meeste plezier uit haal. En tegelijkertijd leer ik veel van de ervaren programmeurs die hier werken.

Thomas van Weert - junior webdeveloper