We hebben plek voor een stagiair!

Kom jij stage lopen bij Tremani?

Door Luuk Platschorre op 13 januari 2020  |  nieuws

Ben je bezig met een IT-opleiding en zoek je een leuke stageplek? Kom dan stage lopen bij Tremani!

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan een nieuwe versie van ons eigen contentmanagementsysteem Wabbit. Dit systeem is gebaseerd op het populaire PHP-framework Yii. Hiermee hebben we inmiddels meer dan honderd websites gebouwd. Samenwerking is bij ons heel belangrijk, maar je zal ook zelfstandig aan de slag moeten door eerst het huidige systeem te analyseren, daarna verbeteringen aan te dragen en ons hiervan te overtuigen. Uiteindelijk ga je zelf de verbeteringen doorvoeren met begeleiding van ons team. Daarnaast kun je voor je verdere ontwikkeling deelnemen aan onze competentieteams, waaronder de teams programmeren, security, front-end of usability. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. We staan ook altijd open voor je eigen inbreng en ideeën, ook voor de definitieve invulling van je stageopdracht.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een IT-student op HBO/WO-niveau die op zoek is naar een fijne en interessante stageplaats. Het is mooi als je ervaring hebt met populaire programmeertalen zoals PHP en Javascript. Kennis van PHP-frameworks (zoals Yii, Symfony of Laravel) is een pre. 

En wie zijn wij?

Bij Tremani werken we graag aan betekenisvolle projecten die uitdagend en afwisselend zijn. Dat doen we in een fijn, collegiaal team met enthousiaste experts op het gebied van web development, interactie en design. Samenwerking is bij ons heel belangrijk. De gebruiker staat bij ons centraal: bij alles wat we maken - een website, een informatiesysteem of een app - zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. We zijn goed in de grotere, complexere projecten die veel maatwerk nodig hebben.

Interesse?

Mail dan je sollicitatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even bellen! (telefoon: 015–2840829)

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by