Website met ledenadministratie voor IVN

De wereld van de neerlandistiek

Door René Dings op 20 december 2016  |  project

De Internationale Vereniging voor Neerlandistiek (IVN) vertegenwoordigt academici die zich bezighouden met de neerlandistiek in ruimste zin van het woord. De IVN heeft bijna 600 leden in 40 landen. De website heeft een belangrijke functie bij de communicatie met alle leden. Tremani ontwikkelde een compleet nieuwe website voor IVN, inclusief een online ledenadministratie.

Website met ledenadministratie voor IVN

Het belangrijkste doel van de website is het informeren van de leden en andere geïnteresseerden in binnen- en buitenland. De website geeft daarom uitgebreide informatie over de ontwikkelingen in het vakgebied in de vorm van blogs, nieuwsberichten, publicaties en evenementen. Daarnaast geeft de website ook informatie over de leden en over de organisatie van IVN zelf. IVN kan alle informatie op de website eenvoudig actueel houden met het Wabbit cms. Vanuit Wabbit kan het secretariaat ook e-mailnieuwsbrieven versturen aan alle geïnteresseerden. 

Als onderdeel van de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Tremani ook een nieuwe huisstijl met logo ontworpen voor IVN.

Online ledenadministratie
Bij de nieuwe website hebben we een complete online ledenadministratie opgezet voor IVN. Dat systeem is gekoppeld aan de website, waardoor het eenvoudig is om de ledenlijst op de website bij te houden, om mutaties te verwerken en om het mailingbestand up-to-date te houden. Leden kunnen vanaf nu zelf wijzigingen in hun gegevens doorvoeren en de contributie online betalen. De administratie kan worden gekoppeld aan het online boekhoudpakket dat IVN gebruikt. Alles bij elkaar bespaart het nieuwe systeem het IVN-secretariaat zo veel tijd en moeite.

 

Bekijk de website op www.ivn.nu

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by