Website toekomst Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB)

Op 7 april 2011  |  project

De komende 2 jaar zijn bepalend voor de vormgeving van het Europees Landbouwbeleid (GLB) in de periode tot 2020. Hiervoor is in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie de website Toekomst GLB ontwikkeld.  

Doel van de website is de dialoog te bevorderen tussen alle betrokken partijen. Naast veel inhoudelijk informatie en onderzoeken bevat de website daarom uitgebreid de mogelijkheid te reageren en discussiëren via een forum, blog, of reacties op nieuwsartikelen en agenda. Ook via Twitter kan continue worden gereageerd, en de verzamelde berichten komen op de website terug in de altijd actuele Twitterfeed.

GLB screenshot

Bij de presentatie van de website op 7 april is een live videostream van de congreszaal met bijbehorende stream van de powerpointpresentaties verzorgd, die op een handige overzichtspagina met live Twitterfeed wordt getoond. 

Het grafische ontwerp van de website is van bureau Voorheen de Toekomst

Tremani heeft de verdere ontwikkeling verzorgd, vanaf templates tot en met de implementatie van het Wabbit contentmanagementsysteem en alle aanvullende functionaliteit.

Eindverantwoordelijkheid, content en beheer: Netwerk Platteland

 

Link:
Toekomst GLB website

Meld u aan voor onze nieuwsbrief