Website voor Congresservice Delft

Ondersteuning bij het organiseren van congressen

Door RenĂ© Dings op 16 juli 2014  |  project

Delft is een stad van historie, innovatie en gastvrijheid. Met de oude binnenstad, de prachtige locaties en de aanwezigheid van instellingen zoals de Technische Universiteit is Delft een ideale plek om congressen te houden. Congresservice Delft ondersteunt organisaties bij het organiseren van een congres of bijeenkomst in Delft. Tremani ontwikkelde een nieuwe website om die dienstverlening online te ondersteunen.

Website voor Congresservice Delft

De medewerkers van Congresservice Delft staan klaar om te adviseren en informatie te verstrekken die helpt om een congres in Delft te organiseren. De nieuwe website laat zien op welke manier de congresservice je kan helpen, maar geeft vooral uitgebreide informatie over locaties, hotels, restaurants, catering, vervoer en toeristische bezienswaardigheden. Ter informatie en inspiratie biedt de website ook een kalender met congressen die de komende tijd in Delft worden gehouden.

De Congresservice Delft is een onderdeel van Delft Marketing. Voor de vormgeving van de website moesten we daarom aansluiten bij de kenmerkende stadsstijl van Delft. We vonden het echter belangrijk om de website binnen die stadstijl ook een eigen gezicht te geven. We hebben de website natuurlijk gebouwd op basis van ons Wabbit cms. Daarmee is het voor de medewerkers van de Congresservice gemakkelijk om zelf de website actueel te houden, bijvoorbeeld door de congreskalender en de partnerinformatie bij te houden. Op termijn kunnen we het voor de congrespartners bijvoorbeeld ook eenvoudig mogelijk maken dat ze zelf hun informatie met Wabbit up-to-date houden.

Bekijk de website op congresservicedelft.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief