Website voor De Werkplaats

Projectensite met webshopvariant

Door Luuk Platschorre op 21 januari 2014  |  project

De Werkplaats is één van de projecten van Stichting Stunt. Dit Delftse activeringsbedrijf helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van betaald werk of duurzaam vrijwilligerswerk. Tremani maakte voor De Werkplaats een mooie website, passend in de Stunt-familie, maar met een heel eigen gezicht en een eigen webshop-variant.

Website voor De Werkplaats

 

Samen met opdrachtgevers is in De Werkplaats een lijn met unieke, originele producten ontwikkeld, gemaakt van sloophout en resthout. De kistjes, zeepbakjes, lampen en meubels worden gemaakt door deelnemers in trajecten bij Stichting Stunt. Opgeleid door professionele timmermannen en met behulp van industriële houtbewerkingsmachines maken zij de producten op maat voor zakelijke opdrachtgevers én particulieren, in serie of als uniek stuk design.

Uniek aan de website is dat de producten eenvoudig online verkocht kunnen worden via Marktplaats, maar ook mooi op de eigen website in de etalage staan. Met één druk op de knop kan een bezoeker een product aanschaffen via het hen bekende kanaal van Marktplaats.nl. Daarnaast worden de nieuwste producten ook getoond op de website van moederbedrijf Stichting Stunt. Makkelijk en beheersbaar, via het Wabbit CMS.

 

Bekijk hier de website van De Werkplaats

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by