Websites Stichting Stunt

Branding voor een website-familie

Op 19 juni 2013  |  project

Stichting Stunt begeleidt mensen naar betaald werk. Ze ontwikkelen hiervoor lokale projecten zoals de Canal Hopper: watertaxi's die in de historische grachten van Delft rondvaren. Tremani ontwikkelde een nieuwe website voor Stunt, en gaf ze een herkenbare branding mee die in een serie van projectensites wordt gebruikt.

Websites Stichting Stunt

Stichting Stunt Foundation is een actieve organisatie: ze beheren een houtwerkplaats, een atelier, muziekworkshops, een klusbedrijf en een fiets-recyclewerkplaats. En daarnaast hebben ze natuurlijk de Canal Hopper, de bekende watertaxi's in het centrum van Delft. 

Enkele van deze projecten hebben een eigen website, naast de centrale Stuntwebsite. Stunt ontwikkelde hiervoor samen met Tremani een familie van sites: elke projectensite kan zelfstandig bestaan, maar is tegelijk duidelijk onderdeel van de Stuntfamilie. Tremani ontwikkelde een flexibele online styling en structuur, die eenvoudig kunnen worden doorgezet naar meerdere projectensites. Dit is een eerste stap naar een betere branding van Stunt in Delft: herkenbaar, praktisch, dynamisch.

De websites worden gebruikt als verkoopkanaal en als informatiebron. Zo werd een verbinding gelegd met Marktplaats om de producten uit de werkplaatsen eenvoudig online te kunnen verkopen. 

stuntv3.jpg

Tremani bouwde ook een maatwerk-reserveringssysteem voor de Canal Hopper. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig zien welke bootjes wanneer beschikbaar zijn, en ze online reserveren voor een mooie tocht door de Delftse grachten.

reserveringssysteem Canal Hopper Delft

Stichting Stunt staat voor activatie en participatie. De website heeft daarom veel Call-To-Actionknoppen die bezoekers snel helpen te vinden wat ze nodig hebben.

Alle Stunt-websites draaien op het Wabbit Contentmanagementsysteem. Flexibel, maatwerk, en automatisch geschikt voor mobiel gebruik.

Links:
Stichting Stunt website
Canalhopper Delft website 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief