Apps

Je informatie altijd bij de hand

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en informatie moet daarop altijd overal beschikbaar zijn. Dat geldt voor werkgerelateerde informatie zoals voor relatiebeheer en projectplanning, maar ook voor naslagwerken met achtergrondinformatie. Tremani ontwikkelt apps waarmee informatie mobiel toegankelijk is.

Voor de ontwikkeling van apps zijn verschillende technieken beschikbaar. Welke daarvan het beste gebruikt kan worden, bepalen we aan de hand van een aantal vragen. Wie zijn de beoogde gebruikers van de app en op welke manier gaan ze met de informatie aan de slag? Maakt de app gebruik van de camera, microfoon, bewegingssensoren of locatie? Op welke platforms (iOS, Android, ...) moet de app kunnen worden gebruikt? Is er altijd een internetverbinding actief of moet de app ook zonder internet gebruikt kunnen worden? Moeten gebruikers betalen voor het gebruik van de app en zo ja op welke manier? En ook niet onbelangrijk: hoeveel budget is er voor de ontwikkeling?

Bij Tremani ontwikkelen we altijd apps op basis van webtechnologie. Zo'n app kun je dan - gratis of betaald - downloaden uit de store en installeren op je telefoon. Soms ontwikkelen we de app als website die volledig geoptimaliseerd is voor gebruik op een smartphone. In dat geval maakt de app gebruik van de webbrowser op de telefoon. Voordelen van deze aanpak zijn dat de app direct voor alle verschillende platformen beschikbaar is, en zelfs ook gewoon op desktop-pc's kan worden gebruikt.

Voorbeeldprojecten


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by