Online informatiesystemen

Gebruik je informatie online

Mensen genereren en gebruiken steeds meer informatie. Het wordt dus steeds belangrijker om er goed over na te denken hoe je informatie via internet ontsluit, om zo voor te zorgen dat mensen de informatie vinden die ze zoeken (en die ook kunnen gebruiken) en dat de boodschap de ontvanger goed bereikt. Tremani ontwikkelt handige online informatiesystemen die personen in allerlei sectoren ondersteunen bij hun werk. ​

Online informatiesystemen

Onze expertise komt het beste tot zijn recht in projecten waarbij mensen met een grote hoeveelheid informatie of met complexe informatie werken, waarbij ingewikkelde werkprocessen ondersteund moeten worden of waarbij de informatie voor een bijzondere doelgroep beschikbaar moet zijn. We analyseren de workflow, de beschikbare informatie en de datastromen, en doen op basis daarvan een voorstel voor een gebruiksvriendelijk informatiesysteem. Een systeem dat alle gebruikers in verschillende rollen zo goed mogelijk helpt om hun werk te doen.

We bieden kwaliteit in maatwerk. Door te werken op basis van een ontwikkelplatform en goed gebruik te maken van kennis en modules die we eerder hebben ontwikkeld, kunnen we daarbij snel en efficiënt resultaat leveren.

Voorbeeldprojecten

We geven enkel voorbeelden van handige informatiesystemen die Tremani heeft ontwikkeld:

  • Tremani verzorgt voor de Dutch Green Building Council al enkele jaren de online Breeam Assessmenttools. BREEAM is een in Engeland ontwikkelde methode om de duurzaamheid van een gebouw of een gebied vast te stellen. De methode bestaat uit complexe scoreberekeningen en ingewikkelde sets met eisen. Tremani ontwikkelde een set met intelligente tools die ondanks de complexiteit toch eenvoudig zijn in gebruik.

  • Texamen is een innovatieve webapplicatie waarmee het mogelijk is om snel en objectief het taalniveau van een tekst vast te stellen. Het instrument is bedoeld voor tekstschrijvers die de kwaliteit van hun teksten willen vergroten.

  • We ontwikkelden een innovatieve app voor het Global Parliament of Mayors. In opdracht van Datafront maakten we een beslissings-app gemaakt die door de burgemeesters en hun staf gebruikt kan worden om besluitvorming te ondersteunen.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by