Websites

Een eigen website op maat

Denk je na over een nieuwe website voor je bedrijf? Wil je je product of dienst online presenteren? Of zoek je naar een goede manier om je informatie online met je doelgroep te delen? Bij Tremani ontwikkelen we websites op maat voor allerlei verschillende toepassingen. Maar altijd mooi, betrouwbaar en handig.

Bij de ontwikkeling van websites komen al onze expertises samen: we zorgen voor een goed grafisch ontwerp, een heldere interface en betrouwbare techniek op de achtergrond. We kunnen je ook adviseren op het gebied van zaken zoals zoekmachinemarketing en de inzet van sociale media.

De ontwikkeling van de website start altijd met een analysefase waarin we alle eisen, wensen en ideeën in kaart brengen. Op basis daarvan doen we een voorstel voor de vormgeving, structuur, inhoud en functionaliteit van de site. We zullen de website bouwen volgens de moderne standaarden, zodat deze voldoet aan de huidige richtlijnen voor toegankelijkheid. En we maken de interface van de website responsive zodat de website op alle apparaten netjes wordt weergegeven.

Bij de ontwikkeling van nieuwe websites werken we bij voorkeur op basis van ons eigen Wabbit contentmanagementsysteem.

Voorbeeldprojecten

  • We hebben meerdere websites ontwikkeld voor ITTA, een kennisinstituut op het gebied van taalonderwijs en taalbeleid.
  • We ontwikkelden een aantal website voor de Stichting Stunt, een reïntegratiebedrijf in Delft dat meerdere projecten uitvoert.
  • Er zijn meerdere Regionale Ondersteuningsstructuren (ROS) actief in de zorg in Nederland. Voor een aantal daarvan ontwikkelde Tremani de websites: reos.nl en zorgimpuls.nl.
  • In de loop der jaren hebben we een aantal websites ontwikkeld voor BureauTaal, zoals de bedrijfswebsite en de website voor Plain Language Europe.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by