Een nieuwe website voor DGBC

Alle informatie onder één (duurzaam) dak

Door Margit Ouwehand op 15 mei 2019  |  project

We werken al jaren met plezier voor de Dutch Green Building Council (DGBC). In de loop der jaren hebben we allerlei mooie tools voor DGBC ontwikkeld, zoals de Assessmenttools en een Interieurplatform. Nu hebben we ook de nieuwe corporate website voor DGBC ontwikkeld.

Een nieuwe website voor DGBC

DGBC maakt zich hard voor een toekomstbestendige gebouwde leefomgeving waar ook toekomstige generaties prettig kunnen leven, wonen en werken. Het is een onafhankelijke, non-profitorganisatie die verduurzaming van de gebouwde omgeving stimuleert door haar over CO2-neutrale, circulaire, gezonde en klimaatadaptieve gebouwen en gebieden te delen, hiervoor tools te ontwikkelen en onderzoek op het gebied van verduurzaming te initiëren. 

DGBC heeft veel praktische informatie en nuttige tools online staan die ingezet worden voor het beoordelen van duurzaamheid van bijvoorbeeld gebouwen, interieur en projecten. DGBC zoekt verbinding met participanten en professionals om nog meer draagkracht te genereren voor verduurzaming. DGBC organiseert veel en heeft veel nieuws te melden. Tot nu toe gebeurde dat via verschillende websites, maar het doel voor de nieuwe website om al die informatie op één plek samen te brengen. De grootste uitdaging voor ons was om al die informatie en tools op een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke manier aan te bieden, zodat de gebruiker - meer dan voorheen - op een fijne en snelle manier kan vinden wat hij zoekt.

Tremani heeft in nauwe samenwerking met DGBC (en op basis van de vormgeving van het ontwerpbureau Boerenjongens) de complete website ontwikkeld, van analyse tot aan implementatie. Een project om trots op te zijn!

Meer weten over dit project? Kijk op www.dgbc.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by