Nieuwe website voor het Koster Lab

Een scherpe kijk op elektronenmicroscopie

Door René Dings op 20 februari 2018  |  project

Het Koster Lab - onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum - ontwikkelt nieuwe methodes en technieken voor de toepassing van elektronenmicroscopie. Doel is om daarmee nieuwe informatie over de werking van biologische systemen op celniveau te krijgen. Tremani ontwikkelde een website om dat bijzondere werk online te presenteren.

Nieuwe website voor het Koster Lab

De nieuwe website moest duidelijk vertellen wat voor onderzoek er bij het Koster Lab wordt gedaan, voor welke diensten je bij hen terechtkunt en welke wetenschappelijke resultaten het Koster Lab heeft bereikt. Het Koster Lab levert diensten aan wetenschappers in binnen- en buitenland, maar werkt in de praktijk vaak voor een lokale doelgroep binnen het LUMC. De website richt zich dus primair op een wetenschappelijke doelgroep, maar dient daarnaast een breder doel om het algemene publiek te informeren over de mogelijkheden van elektronenmicroscopie. We hebben voor de website een grafisch ontwerp verzorgd waarmee beide doelen zijn gediend. We hebben de fotograaf aangestuurd om binnen de stijl die we voor ogen hadden foto's te maken van het lab en de medewerkers.

Het resultaat van het project is een duidelijke en herkenbare website die aan de verschillende doelgroepen vertelt over het werk van het Koster Lab en de manier waarop ze je bij je onderzoek kunnen ondersteunen.

Bekijk de nieuwe website op www.kosterlab.nl.

 

Het Koster Lab heeft trouwens een nauwe samenwerking met NeCEN, waar Tremani een paar jaar terug ook een nieuwe website voor heeft ontwikkeld.


 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by